ŽATEC#BÉGO neuspělo

05.12.2021 16:16

V neděli 5. 12. 2021 sehrála žatecká rezerva další dvě utkání Ústecké ligy mužů. Brzké ráno přivítali Žatec tým Florbal Ústí C na palubovce v Krupce. Žatec se v deváté minutě ujal vedení, když Adam Brunclík nekompromisně zavěsil. Jazzmani své vedení neudrželi a díky dvěma slepeným gólům domácího celku, odcházeli do kabin za stavu 2:1 pro domácí Ústí.

Ve druhé části se střelecky dařilo oběma celkům stejně. Jazzmani díky brankám Péti Votavi, Ády Bruncli a v přesilovce gólem Adama Dvorského upravovali stav na 5:4 po druhé třetině. Třetí třetina patřila domácím, ústečtí Šifi a Strny rozhodli o výsledku. A za stavu 9:4 korigoval Mr. Hattrick Áda svým třetím gólem v zápase, kterého ještě podpořil v závěrečné dvouminutovce Pepek. Konečný stav 9:6 pro Ústí nad Labem.

Druhý zápas byl o dost složitější. Jazzmani se nemohli dlouho dostat do utkání, a i proto Louny vedli již 4:0. Za tohoto stavu přišla dvojnásobná přesilovka, kterou nejdříve využil Honza Falbr a potom ve druhé přesilovce skóroval i Áda. Bohužel v těchto prestižních utkáních se nepočítají střely, ale žatecký brankář byl od druhé třetiny pod neustálím návalem střel, když se v pozicích střídalo trio Linka-Smištík-Čížek. Nalevo, napravo, naslepo, příklepem …

Louny do konce utkání nedali Jazzmanům moc čuchnout a zaslouženě zvítězili 15:10. V zápase se opět blýskl Adam Brunclík, který zaznamenal druhý Hattrick dne. Dále se zadařilo Hozovi Falbrovi a Vikymu Milyanů, kteří dali po dvou brankách.

Poslední zápasy tohoto roku, se odehrají 19. prosince v Lounech, kde opět narazíme na stejné duo šampiónů.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode