Přípravka dál sbírá zkušenosti

07.11.2021 06:55

V sobotu 6. listopadu se naše nová a začínající přípravka vydala na další turnaj do nedalekých Podbořan. Nově poskládaný tým bez větších zkušeností s předchozích sezón, čekal třetí turnaj této sezóny.

A konečně jsme se dočkali prvních úspěchů. Dnes jsme dokázali porazit dva soupeře a jednou prohrát jen o kousek. Děti se pomalu, ale jistě osmělují a získávají sebevědomí. V držení balónku a osobních soubojích jsou si jistější a tím se lepší i naše hra. Daří se střílet góly, a to je fajn. Mám raději hrát otevřeně, napadat a prohrát třeba 8:6 než jen bránit a ve finále prohrát 4:0 :). A hlavně radost dětí ze vstřelené branky je nenahraditelný pocit. Je skvělé videt na jejich tvářích úsměv.

Dnešní tým ve složení: Kateřina Plicková,Nela Potěšilová,Sára Šůsová,Jana Slamová,Adéla a Tereza Lužná, Klara Wagnerová,Filip Basák,Jan Hyke a Šimon Kocek  předvedli skvělý výkon a jsou i báječná parta. Všichni jste byli skvělí a těším se na další společný trénink a turnaj.

Děkuji všem za účast a podporu. Byli jste výborní a můžete být na děti hrdí.

Trenéři: David Šůs a Petr Lužný.

PS: slovo trenéra, děkuji Klárce za skvělý výkon v bráně. Dále musím pochválit Adélku a Fílu o proti prvním zápasům, skvělý progress. Ale, ještě větší wau ve mě vzbudil mistr Šimon Kocek :). Předchozí turnaj jsem mu gratuloval k první vstřelené brance v začínající kariéře a on dnešní turnaj vstřelí hned tři. Je neuvěřitelný, mluvím s ním na střídačce a říká mi, že je unavený. Já na to: neboj to zvládneš, běž a dej gól. A ten prcek dá hned dva :) Co víc si přát. ,,Jsi neřízená střela Šímo'' a to potřebujeme.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode