Nabitý florbalový program po odpočinkovém víkendu

19.01.2024 10:11

Po krátkém odpočinku se naši hráči vracejí na hřiště plni energie a odhodlání. O víkendu nás čeká stoprocentní florbalový zážitek, který přinese několik zajímavých soubojů.

Senioři A: Výzva v Krupce

Naši hráči z áčkového týmu mužů se vydají do Krupky, kde nastoupí proti týmům Roudnice a Mostu. Očekáváme napínavé souboje a boj o cenné body.

Legendy: Cesta do Teplic

Legendy se vydají na dobrodružnou cestu do Teplic, kde se střetnou s rezervou Mostu a týmem z Ústí. Zkušení borci předvedou své umění a budou usilovat o další vítězství pro náš klub.

Dorostenci a přípravka: turnaje v plánu

V sobotu budou mít svůj prostor na hřišti i dorostenci a přípravka, která se zúčastní svých turnajů. Mladí hráči budou mít příležitost ukázat svůj talent a rozvíjet své dovednosti.

Mladší žáci: nedělní výprava do Roudnice

Florbalový víkend zakončí družstvo mladších žáků, kteří v neděli zamíří do Roudnice nad Labem. Očekáváme plno vzrušujících momentů a bojovný výkon našich mladých nadějí.

Nenechte si ujít tento florbalový festival a přijďte podpořit naše týmy! Přejeme všem hráčům štěstí na hřišti a fanouškům nezapomenutelný zážitek z florbalového světa. Buďte s námi!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode