Muži A skončili na nedůstojné pozici

28.03.2024 14:39

Sezóna 2023/2024 byla specifická, jak už to bývá u každého ročníku, protože každá sezóna přináší něco nového. Tentokrát bylo na začátku plánováno, že A tým bude složen převážně z mladších hráčů, kteří nebudou brzděni méně ambiciózními spoluhráči. Kostra týmu byla tedy sestavena z hráčů jako bratři Milyanové, Ondra Kuvík, Jirka Kolář a Áda Brunclík. Do brány pak stanul jediný brankář, Pavel Sarič. K tomu měli být k dispozici Áčkový hráči jako Matěj Hanuš, Harry Minařík, Adam Dvorský, Jan Vápeník a Ondřej Vít a další hráči z B týmu (2 + 1).

Celkově to vypadalo jako udržitelný plán, s předpokladem nějakých výsledků v podobě klidného středu v tabulce. Bohužel však přišla série zranění a nejrůznějších absencí, na které nebylo možné se připravit. Jazzmani tak odehráli většinu sezóny v početní nevýhodě (méně než 10 hráčů), což byl jeden z hlavních důvodů potenciálního neúspěchu této sezóny.

Nejlépe bodově se v této sezóně dařilo Davidu Milyanovi, který nasbíral 38 bodů za 25 gólů a 13 asistencí v 18 zápasech. Druhým nejproduktivnějším hráčem byl Adam Brunclík, který přispěl 30 body, ačkoliv celou sezónu odehrál za tým Legendy (B tým). Dalším oporou týmu byl Jiří Kolář, který zaznamenal 27 bodů za 18 zápasů. V obraně se pak výrazně prosadil Aleš Kopecký, který odehrál o jeden zápas méně než Jiří Kolář.

Zaslouženým vítězem soutěže se stal tým TJ Lokomotiva Louny, který si po celou sezónu udržoval vysokou úroveň výkonu a poznal pouze jednu porážku.

Nyní přichází čas vyhodnotit sezónu, poučit se z chyb a připravit se na nové výzvy v nadcházející sezóně.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode