Mladší žáci v Roudnici

22.01.2024 09:43

V neděli 21. 1. jsme s týmem mladších žáků vyjeli do Roudnice nad Labem, aby jsme se zde utkali s domácími borci a týmem ze Štětí. Sestava: Záškoda, Škrdle, Plicka, Špička, Haštaba, Koubík, Lysuk, Jahoda, Matl a Wágnerka v brance.

Ano spočítali jste to dobře, 9 hráčů a gólmanka, ani dvě lajny a omluvenky kvůli nemoci od třech hráčů. Nic, nebudeme plakat, jedeme dělat to, co nás baví.

Žatec : Štětí

6:6

Remíza po dlouhé šnůře výher, zápas neměl chybu, kluci chtěli, zápas jsme otočili ze stavu  4:2 pro Štětí na 6:4 pro nás, ale v devíti lidech na hřišti jste fakt ve třetí třetině utahaný. No remíza s tak kvalitním soupeřem super.

Po pauze a svačince tu byl druhý zápas dne, domácí Roudnice s jednou holčičí lajnou trošku vyšších holek (i Honza Záškoda na ně koukal hodně nahoru)

Žatec : Roudnice

6:3

Malinko pozměněné sestavy, ale co mám dělat s devíti kluky? Hned ze začátku zápasu jsme soupeře nenechali nic dělat, na hřišti jsme nechali vše a výsledek se dostavil. Roudnice padla a mi máme další výhru.

Tak, nikdy se nesnažím chválit jednotlivce, jsme tým a moc dobrý tým a vše děláme společně, ale dneska musím pochválit Honzu matla, to co předvedl na hřišti, bylo neskutečné. Jsem rád i za podporu rodičů, kteří přijeli až do Roudnice, bez vás by to tak dobře klukům nešlo.

A nakonec, Kubo Vejvodo, moc dík, jsi náš, a tak to zůstane. Vždyť na tebe celý tým nedá dopustit a poslouchá každou tvoji radu.

Nakonec ještě slovo trenéra:

Minule jsem chválil kluky za zápas s Chomutovem, dnes musím za oba, to co předvedli na hřišti, byla paráda. Přál bych vám všem si s nimi stoupnout na střídačku a poslouchat je a pak, po turnaji s nimi jet autobusem domu, neskutečna parta kamarádů - Jazzmanů a tak to má být.

25 let spolu, pojďme na další!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode