Mladší žáci v Lounech

24.02.2024 20:56

V sobotu 24. 2. jsme s partou mladších žáků vyjeli na turnaj do nedalekých Loun. Odjezd v dobrém čase 9,40 nás nenutil brzo vstávat.

Na programu dne byl zápas s Roudnici, kterou jsme na minulém turnaji přehráli a s Lovosicemi B, kde jsme měli co vracet. Na turnaj přijelo 13 hráčů a Klára do brány, takže celkem dobrá účast. Padlo rozhodnutí hrát na tři útočné a dvě obranné lajny.

Sestava:

Škrdle, Záškoda, Plicka, Malý, Lysuk, Špička, Haštaba, Dyrynk, Jahoda, Matl, Zajíc, Bláha, Koubík a Wágnerka do svatyně.

Žatec : Roudnice

Celý turnaj se časové tlačil dopředu, pořadatelé v Lounech hned po něm pokládali povrch pro zítřejší zápas Black Angels (škoda že už tam nebyl) tak jsme začali dříve, než jsme měli.

Roudnici jsme znali z posledního turnaje, na zápas jsme si věřili a vše šlapalo skvěle. 5:0 pro nás, však opět spustilo reakci: každý si dá gól. Roudnice se chopila šance a kvalitní hrou nás začala dotahovat. Za konečný výsledek 8:6 pro nás jsem byl nakonec rád.

Žatec : Lovosice B

Tak jestli jsem někdy chválil kluky za jakýkoliv zápas, tak tenhle byl top. Velmi kvalitní soupeř, si nenechal nic líbit a hrálo se nahoru, dolu. Dlouho bez branek, až po dlouhé době otevřel skóre náš kapitán a ostrostřelec Vojta. Kontaktní gól je vždycky fajn, a tenhle jsme potřebovali. Po třetině jsme stáhli hru na dva útoky a točili k nim kluky ze třetí lajny.

Lovosice předváděli obrovský tlak na branku, ale skvělá obrana a strážce branky Klára jim všechno snažení zlikvidovali. V druhé třetině zařídil opět Vojta jednu branku, 2:0. Třetí třetina, byla ve znamení neustávajícího tlaku na naši branku, soupeř se snažil, a my jsme moc chtěli, v nestřeženou chvilku se utrhl Bohouš s Vojtou a Bohouš rozhodl zápas, 3:0 a tak to i zůstalo.

Nádherný zápas, kluci vyčerpaní, a Klára obhájila nulu.

Na závěr:

Turnaj v Lounech dnes za mě špička. Na klucích je vidět, že jdou herně nahoru a z toho mám radost. Jsem rád za všechny reakce a nápady rodičů, hlavně těch, kteří se nebojí mezi nás přijít (to myslím vážně, a díky) a jsem rád i za podporu v hledišti, jste perfektní a mě to utvrzuje v tom, že to, co s kluky děláme, dává smysl.

Jo, já jako táta-trenér to dělám nerad, ale musím, Klára dnes čisté konto s Lovosicemi, a za celou sezónu průměr obdržených branek za zápas 4. Paráda.

 

No a máme za sebou šňůru 8 zápasu bez porážky a třetí místo v tabulce.

Hezky večer všem Ondra W.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode