Mladší žáci o víkendu dvakrát vítězně.

12.11.2017 16:57

V sobotu 11. 11. jsme zamířili do nedaleké Kadaně sehrát další tři utkání ligy mladších žáku, kde jsme změřili své síly nad celky z Jirkova, Podbořan a Loun.

Do prvního utkání jsme šli s jasným cílem, získat tři body. To se nám od začátku dařilo a hned první střídání po kombinaci Nápravník, Šole. Byla to vůbec první branka za Jazzmany pro Adama Šoleho, který byl na svém prvním turnaji a hned se ukázal jako platný článek týmu. Další branky Jazzmanů vstřelili Trachta se Škvarem a Nápravníkem. Na konci utkání si zachytal i náš druhý golman, David Odstrčil, který nepustil ani jeden gól za své záda. Konečný výsledek- 5:1 pro Jazzmany.

Druhé utkání, které jsme sehráli s Podbořany, bylo o něco těžší, než to předešlé. Podbořany sice ze začátku vedli 0:1, ale výsledek se nám podařil otočit a do konce zápasu jsme vždy už jen vedli. Před zápasem jsme si řekli, jak proti Podbořanům chceme hrát, a to jsme v zápase plnili. Naši kluci předváděli pěknou kombinační hru a vytvářeli si dobré šance, které využívali a zaslouženě jsme vyhráli 3:2. V tomto utkání bych chtěl vyzdvihnout Dannyho Cilce, který předváděl parádní zákroky a byl nám velikou oporou. Kluky bych chtěl moc pochválit za předvedený výkon.

Do třetího utkání jsme šli plní optimismu a správně naladění na vítězné vlně, ale bohužel toto utkání bylo pro nás velmi nešťastné, už od začátku jsme prohrávali o jednu branku, když jsme vyrovnali, tak jsme dostali druhou. Před závěrem utkání se nám podařilo vyrovnat brankou Michala Nápravníka. Bohužel na samém závěru jsme dostali gól na 2:3 kvůli špatné rozehrávce našich obránců, kteří před bránou zazmatkovali. V tomto utkání nám moc nepomohli rozhodčí, kteří nechávali někdy až zbytečně plynou hru, ve které bylo spousta faulů. Nebudeme se ale na nic vymlouvat, a příště jim to vrátíme dvakrát. Konečný stav 2:3 z našeho pohledu.

Závěrem bych chtěl kluky moc pochválit, za jejich snahu a bojovnost. Děkujeme všem rodičům, kteří se přijeli na své kluky podívat a podpořit je.

Trenér Aleš Linka a Filip Naxera

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode