Ml. žáci v Podbořanech

10.04.2024 20:34

V sobotu 6. 4. jsme se vydali s ml. žáky Jazzmanů na náš poslední letošní turnaj do Podbořan. Čekali na nás týmy z Kadaně a Loun, s oběma jsme hráli na úplném začátku sezony a tehdy jsme na ne nestačili. Na turnaj bylo přihlášeno 15 kluků a Klára do brány, takže letos snad poprvé hrajeme na 3 lajny. Po dlouhém přemýšlení jsme postavili dvě lajny z kluků, co letos odehráli max utkání a poslední spíš z kluků co moc nejezdili a domluva zněla: jdeme si užít a když nebude hrozit úplný debakl, hrajeme na všechny tři.

Žatec – Kadaň

Zápas začal, hrajeme všichni a vše dobře šlape, kluci ze třetí lajny překvapují, a celkem se daří. Kadaň je velmi kvalitní soupeř, a přesto s ní držíme krok, tým maká a plnému hledišti rodičů předvádí co umí. Konečné skóre je sice 4:3 pro Kadaň, ale z hlediště slyšíme jen chválu na naši hru.

Žatec – Louny

Louny, hmm první v tabulce, ale ty jsou v poho, slyším v kabině. První třetina za námi a na tabuli svítí 5:1 pro Louny. Tak co teď, dvě lajny? Ne ještě chvilku vydržíme. V poslední třetině už ale kouzlíme jak se da, hru stahujeme na dva útoky a dvě minuty před koncem to je 9:7 pro Louny. S kluky byla rychlá domluva, šup na hřiště, rychlý gól, já vezmu time, Klára z brány a půjdeme v šesti na remízu. Domluveno a jdeme na to. No a gól byl hodně rychlý, ale do špatné brány. 7:10 a konec, škoda první třetiny, kde jsme herně propadli, jinak pěkný a vyrovnaný zapas.

Tak poslední turnaj za námi, a začíná to co nikdo moc nemá rad. Loučení. Budoucí starší žáci odcházejí dál a já doufám, že si to, když nic jiného, alespoň pořádně užili.

Slovo trenéra:

Jsem rád, že jsem s touhle partou prožil tuto sezónu, myslím, že nebyla úplně špatná a kluky někam posunula. Ještě si spolu užijeme pár tréninků a pak hurá prázdniny, no a v září se určitě zase sejde další skvělý tým, ne.

Díky všem rodičům za rady, cesty s námi na turnaje, podporu kluků (i mě) a za hlasité fandění, které vlívá čerstvou krev do žil.

Kubo neboj, nezapomněl jsem, tobě velké díky, jinak by byl celý ten rok jen tak nějak napůl. Díky

Ondra

Jazz 25 let na scéně

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode