Mistři, Mistři, Mistři, Ministři a Mistři

21.04.2024 15:25

Starší žáci jsou MISTŘI v sezóně 2023/2024

Přinášíme vám novinky přímo z florbalového pole, kde se právě odehrávala epická bitva o titul mezi staršími žáky. Je to doma. Po dlouholetém čekání, FbC Jazzmani Žatec udělali pořádný úspěch! V neděli pokračoval přebor starších žáků posledními dvěma koly. Žatec byl před velkou výzvou, a to v podobě finálového zápasu proti týmu Děčína, kterou zvládl.

FbC Jazzmani Žatec 4:2 Florbal Chomutov Domeček a 1. FBC DDM Děčín IV B 4:9 FbC Jazzmani Žatec a Jazzmani berou zlatou medaili v ročníku 2023/2024.

Po dlouhých týdnech napětí a tvrdé práce na tréninku přišel pro FbC Jazzmani Žatec ten nejslavnější okamžik – vítězství v celé soutěži! Ano, Žatec jsou MISTŘI!

Napínavé finále proti týmu Děčína bylo naprosto k nezaplacení. Po vyrovnaném boji, kde každý hráč dával do hry své srdce a umění, se Jazzmani chopili vedení a už ho nepustili. S pevnou vůlí a týmovým duchem překonali svého soupeře a korunovali tak svou sezónu zlatem.

Ale to není jen o jednom utkání. Tato vítězná cesta byla dlouhá a plná výzev. Celý tým pod vedením trenéra Davida Milyana ukázal nejen skvělou techniku a herní strategii, ale také nezdolnou odhodlanost a bojovnost. Každý hráč přispěl svým dílem k tomuto historickému úspěchu.

Svěřenci trenéra Milyana odehráli sezónu s nebývalou grácií a důstojností. V každém utkání ukázali, že jsou opravdovými šampiony, a nyní mohou s hrdostí zvednout nad hlavu zlatou medaili.

Zde jsou jména hrdinů, kteří tvořili základ týmu a zaslouženě si odnášejí slávu v podobě titulu: Jindřich Botek, Lukáš Bečan, Vilém Kyloušek, Jan Vápeník, Ondřej Volráb, Jakub Lebduška, Pavel Hostinský, Vojtěch Škrdle, Petr Karas, Jan Záškoda, Kryštof Mynařík, Karel Havelka a v bráně Klárka Wágnerová a Petr Nedbal.


Gratulujeme MISTRŮM a MISTRNI a přejeme jim další úspěchy na jejich sportovní cestě!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode