Florbalisté uspořádali pro tuto sezónu poslední turnaj – Žatec Cup 2015

06.06.2015 19:32

V sobotu 6. 6. se do královského města Žatec sjeli celky z nedalekých Loun, Podbořan a Postoloprt proto, aby se zde mohli zúčastnit přátelského turnaje. Trio zmíněných účastníků ještě doplnili dva domácí celky Šulini a Dřeváci.

Systém ředitele turnaje byl určen na hru každý s každým s určením konečného pořadí. Již od začátku turnaje bylo pomyslně rozděleno, kdo má šanci uspět v zisku o medaili a kdo nemá. Mezi bojovníky o 4. a 5. místo byli celky FbK PRTY a Dřeváků. Vzájemný duel mezi těmito týmy skončil nerozhodně a tak na čtvrtém místě skončili Dřeváci, kteří získali v turnaji o jeden bod více. Mezi nejlepší tři družstva turnaje se dostal mladičký tým Tuleni z Podbořan, který po sympatickém výkonu získal bronz. Finále si vybojovali domácí Šulini a TJ Lokomotiva Louny. Šulini ve finálovém utkání zaslouženě vyhráli a tím také získali zlatou medaili.

Nejlepším střelcem turnaje se stal Bc. Marek Smištík, který nastřílel 7 branek, nejlepším hráčem celého turnaje byl vyhlášen Jan Myška a na závěr byl odměněn i nejlepší brankář, čímž se stal Michal Bruce Křivánek. Všechny týmy a hráči byli oceněni věcnými dary, které spolufinancovalo královské město Žatec.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode