Elévové

17.10.2021 22:04

První letošní turnaj odehraný pod taktovkou nového trenérského dua Gregor - Wágner mají za sebou i Elévové Green a Yellow.

První zápasy proti Kadaň Black a Kadaň White se trenérsky nevydařily. Družstvo Green vysoko vyhrálo a družstvo Yellow vysoko prohrálo. Tomu chceme na příštích turnajích zamezit a lépe rozdělit hráče do obou mužstev.

Z důvodu velké marodky jsme do dalších zápasů museli oba týmy spojit a odehrát všechny zbývající zápasy dohromady. Já i Ondra si ceníme výkonu všech hráčů, kteří šli do všech zápasů s maximálním nasazením a museli odehrát celý turnaj bez možnosti si odpočinout a doplnit potřebnou energii.

Další zápas proti Vipers Most, jsme zvládli mnohem lépe. I přes tvrdší hru soupeře a zranění naší brankářky jsme zápas dovedli do vítězného konce.
Následující utkání proti SVČ Vipers Most, kdy první poločas v brance odchytala hráčka žatecké přípravky dopadl na výbornou. Pro nás další úspěšný zápas.
Čtvrtým soupeřem byli Mocní Tuleni Podbořany, i ty se nám podařilo porazit a připsat si na naše konto další vítězství.

Posledním soupeřem na turnaji byl Florbal Jirkov. Toto hráčský vyrovnané utkání jsme po velkém boji, únavě a skvělém výkonu jirkovského brankáře prohráli jen těsně o jednu vstřelenou branku.

Na závěr také děkujeme všem rodičům, kteří nás přijeli podpořit a doufáme že na příštích turnajích bude naše podpora fanoušků ještě větší.
Trenéři Kamil a Ondra

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode