Elévci doma bez porážky

03.12.2017 23:00

Elévci svedli 3 krásné souboje na domácím turnaji proti Chomutovu silným Teplicím a Chomutovským čertíkům.  2 remízy, jedna výhra a některé pasáže s maximálním nasazením všech hráčů rozhodně všechny přítomné potěšili.   

Žatec –  Florbal Teplice 6:6 (1:3)

Kluci nastoupili v devět hodin proti nejlepšímu týmu turnaje Teplicím, které se prezentovali opravdu velmi vyspělou kombinační hrou a individuálně byli silní na míčku i v osobních soubojích. Do zápasu jsme trochu přeházeli lajny. Cílem bylo zjistit zda přesun Saši do druhé lajny klukům nepomůže v lepších kombinacích. Kuba Vejvoda tedy nastoupil jako bek první lajny a kluci se chvíli hledali. Do druhé řady kromě Saši šli Ondra a Tomáš (které střídal Honzík a Jakub Hrnčiřík). Bohužel jsme několikrát propadli a poločas 1:3 nenaznačoval dobrý výsledek. V druhé půli ale zejména 4 branky Štěpána z nich na 2 mu krásně nahrál Kuba Vejvoda dovedli tým k nečekané a cenné remíze 6:6. Kluci zaslouží poděkování za bojovnost nasazení.  

Herold 4+1, Týř 1+1, Vejvoda 0+2,Wágner 1+0

Žatec – Ďáblíci Chomutov 9:5 (4:1)

Proti Ďáblíkům šel na zkušenou do první řady ke Štěpánovi a Sašovi Ondra a hned se blýskl 2 krásnými brankami. V tomto utkání jsme byli jednoznačně lepším týmem a tak v druhé půli dostali více herního času Kuba Hrnčiřík a Honzík Heinz a jsem moc rád, že Kuba se prosadil i gólově, protože se s ním na tréninku hodně věnujeme právě střelbě. Hra se v druhé půli vyrovnala, protože hráli kluci, kteří ještě nejsou na míčku moc silní ale za stavu 7:5 to na sebe vzala první řada dovedla utkání k vítězství o 4 branky.   

Herold 4+2, Vojtěch 2+0,  Wágner 1+3, Hrnčiřík 1+0, Vejvoda 1+1,

Žatec – Domeček Chomutov 9:9 (4:7)

Věděli jsme, že tohle bude těžké utkání a tak jsme neexperimentovali a vrátili se ke standardnímu složení Týř -Herold – Wágner / Vojtěch – Čopík – Vejvoda (s krátšími střídáními Kuby H. a Honzíka H.) V úvodu utkání jsme strašně propadali v přechodové fázi z obrany přes polovinu. Soupeř sbíral dlouhé přihrávky na slepo, vyhrával osobní souboje a trestal nás jedním gólem za druhým. Takový poločas asi Dany v bráně dlouho nepamatuje 7 obdržených branek bylo hrozivých, ale rozhodně to nebyla jeho chyba. Útočili jsme i my a dali 4 krásné branky. Bohužel jsme neproměnili trestné střílení. Poločas tak skončil 4:7. Druhá půle byla asi nejhezčí za celý podzim. Snaha kombinovat střílet a bojovat skutečně o každý míč soupeře zaskočila. Kluci přestali ztrácet míčky na polovině začali víc běhat a zodpovědně se vraceli. Chomutov za poločas vystřeli asi 5x a dal Míše jen 2 branky. V útoku to byl hlad po brankách a každý kdo šel na hřiště věřil, že utkání zvrátíme. 2 minuty před koncem jsme tak poprvé v utkání vedli 9:8 a byli jsme v tlaku, který nepamatuji. Bohužel po chybě za bránou soupeř dokázal srovnat na konečných 9:9. I tak to byl krásný zápas.

Herold 5+1, Wágner 3+4 ! , Hrnčiřík 1+0

Všichni, kdo byli na turnaji tak viděli bojovníky a já doufám , že jste na ně byli pyšní. Já jsem byl a děkuji jim za to. A Těším se a doufám že si to odnesou i do příštího turnaje v Děčíně.

Děkuji také paní Týřové, která pro každého hráče přinesla sladkou odměnu.    

Sestava:

Herold (13+4), Týř (1+1), Hrnčiřík (2+0), Vojtěch(2+0), Vejvoda(1+3), Čopík, Wagner (5+7), Heinz,  brankaři: Chrzová, Clic

Dušan Volráb – trenér

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode