DIVIZE 4. kolo

04.10.2021 11:30

V sobotu 2. října se odehrálo již 4. kolo Divize Mužů. Jazzmani na svém domácím hřišti v Kadani uvítali tým Sokol Rudná.

Žatec do zápasu vstoupil s přílišným respektem, čehož hned ve 2. minutě využil hostující Cihelka, který dostal až příliš mnoho času před bránou. Jazzmanská obrana tentokrát nepůsobila vůbec kompaktně a svým nedůsledným obsazováním vytvářela pro hosty stále více šancí. Hosté i díky jednomu proměněnému nájezdu a využité přesilové hře vedli po první třetině 1:5. V této části výsledek zápasu vůbec neodpovídal průběhu zápasu.

Do druhé třetiny Jazzmani vstoupili mnohem lépe. Jednoduše můžeme napsat fantasticky, protože letos vůbec poprvé vyhráli třetinu. Hra byla koncentrovanější a Žatec přehrával soupeře. Díky gólům Hanuše, Muselíka a Čermáka bylo skóre 4:7 a vše ještě bylo do závěrečné třetiny otevřené.

Ve třetí třetině se stalo něco, co nikdo neočekával. Jazzmani hned 3x šli do oslabení, a tudíž bylo jen otázkou času, když Jazzmany soupeř zlomí. Rudná tak dlouho zkoušela rozbít Žateckou obranu a v 10. minutě se jim snažení povedlo. V rozmezí jedné minuty soupeř zasadil rozhodující dvě branky a v zápase si dokráčel pro tři body.

Zápas již měl florbalové parametry a rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem může být i například 5 branek. Nešlo o to, že soupeř přehrál Jazzmany, měl tentokrát více šancí a dokonce 6 početních výhod. Příští týden v sobotu jedou Jazzmani do Františkových Lázní, kde se budou pokoušet urvat první tři body, proti týmu Florbal Sokolov.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode