Blíží se závěr sezóny

21.02.2024 13:07

S blížícím se závěrem sezóny přinášíme rozpis s dílčím hodnocením kategorií starších žáků a dorostenců.

Možná to bude znít trochu blbě, ale náš klub FbC Jazzmani Žatec nepreferuje v kategoriích přípravek, elévů a mladších žáků výsledky. Jde o to, aby děti získaly potřebné návyky a zároveň si vytvořili chuť sportovat co největší část ze svého života. Samozřejmě, že emoce někdy vypnou tu rozumnou část mozku, ale koncept výchovy a směr klubu spočívá ve výše zmíněném tvrzení.

Starší žáci, 8 zápasů před koncem ligy vedou tabulku. Pro někoho možná neuvěřitelné, ale je to tak. Starší žáci klubu FbC Jazzmani Žatec jsou na prvním místě v přeboru starších žáků, což jim jistě získá vstupenku na aspiranta nejlepšího celku Žatce v roce 2025 v mládežnické kategorii. Družstvo se stabilizovalo a pod vedením trenéra Davida Milyana si užívá příznivých zápasových výsledků. Pilířem kádru jsou stálice Lukáš Bečan, Jindřich Botek a Vilda Kyloušek, kteří spolu hrají již od přípravek, podpořeni celým zbytkem týmů – Jan Vápeník, Kryštof Mynařík, Petr Karas, Ondřej Volráb, Jakub Lebduška, Matěj Václav Lukeš, Karel Havelka, Pavel Hostinský, Matyáš Martinovský, Jan Záškoda, Vojtěch Škrdle a strážci svatyně Petr Nedbal a Klárka Wágnerová. Pro mnohé z těchto hráčů bude odměnou účast na Prague Games 2024, který se bude konat začátkem července v Praze.

Dorostenci, náš nejstarší mládežnický tým, si začíná hovět v klidné části tabulky. Z celkového počtu 14 týmů se naši dorostenci drží na 8 místě. A stejně, jako tomu je u starších žáků, do konce sezóny zbývá ještě 8 zápasů. Mezi opory týmu patří Kubové Hrnčiřík a Vejvoda, Alexandr Wágner, Ondřej Vojtěch s brankářem Danielem Cilcem. K tomu vypomáhají nejenom výše zmíněný starší žáci, ale zbytek týmu – Radim Pernet, Šimon Týř, Pavel Galló, Petr Svoboda, Richard Čech. Dorostenci jsou úspěšně přijati na celosvětový turnaj Prague Games 2024.

Nyní nás čekají ještě 2 měsíce plné florbalu a zároveň oslav. Přijďte nás podpořit a podívat se, kam jsme se za 25 let fungování dostali.

FbC Jazzmani Žatec, 25 let spolu!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode